maanantai 6. toukokuuta 2013

Terveellinen kasvisateria :)

Moroooo!

Viikonloppu meni siis Hartolassa, ja niinkun edellisessä postauksessa mainitsin, tehtiin sunnuntaina ruokaa perheen kanssa Hälsans kök tuotteita käyttäen! :) 
Päädyttiin tekemään täytettyjä paprikoita, perunoita, seesaminugetteja ja sen kanssa itsetehtyä dippiä! 



" Kasvismureketta voi käyttää jauhelihan korvikkeena esimerkiksi tacoissa, spaghetti bolognesessa tai lasagnessa. Mureke antaa herkullisen ja täyteläisen maun myös keittoihin ja kastikkeisiin. Lisää kasvismureke valmiiksi keitettyyn kastikkeeseen ja anna lämmetä. Mureke sopii loistavasti myös pitsan tai piirakoiden täytteeksi! "

AINESOSAT
Soijaproteiini (vedellä turvotettu, 85%), kasviöljy, vehnäproteiini (vedellä turvotettu, 2%), maltodekstriini, suola (1,5%), mallasuute (ohrasta), sipulijauhe, hiiva, valkosipulijauhe, aromi, mausteet, rypälesokeri. Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta ja seesamista.



Ja tästä lähdettiin tekemään! 
Ensin aloitettiin tekemällä täytetyt paprikat, täytteeksi niihin siis tuli;

Hälsans kök kasvismureketta
Punaista pesto rossoa
Täysjyväriisiä
Tuoretta tomaattia
Kuohukermaa
Tuoretta basilikaa


Tämän jälkeen tehtiin kermaviili-ruohosipuli dippi, johon laitettiin;

Ruohosipuli tuorejuustoa
Tuoretta ruohosipulia
Tuoretta valkosipulia
Sitruunamehua


" Vehnä- ja soijaproteiinipohjaiset nugettimme omaavat herkullisen, kananugettimaisen maun, rapean kuoren ja maukkaan täytteen. Sopii loistavasti esimerkiksi välipalaksi nälkäisille lapsille. Lämmitä ja tarjoile vaikkapa erilaisten dippikastikkeiden kera! "

AINESOSAT
Soijaproteiini 35% (vedellä turvotettu), vehnäproteiini 15% (vedellä turvotettu), vesi, korppujauho (sisältää vehnää ja seesamia), sipulijauhe, tärkkelys, maltodekstriini, proteiinihydrolysaatti (vehnä), valkosipulijauhe, mausteet, stabilointiaineet (natriumalginaatti, karboksimetyyliselluloosa, guarkumi), rypälesokeri.



Ja kasvisateria on valmis!
Kasvismureke oli jo itsessään hyvin maustettu, joten sitä ei tarvinnut enää maustaa tehdessä :) Koostumus oli hyvä, ja ulkonäkö vastasi jauhelihaa, joten vaikea niitä erottaa toisistaan ulkonäöllisesti! Sopi hyvin paprikoiden täytteeksi!

Nugetteja oli runsaasti paketissa, joten niitä riitti hyvin kaikille! Maukas dippi sopi loistavasti nugettien kanssa, koska nugetit itsessään olivat neutraalin makuisia. Koostumus OK!

Kampanjan viimeiset ruuat olivat nyt tässä!

MITÄ ON OLLA BUZZADOR?
" Buzzador saa kutsuja kampanjoihin. Jos pääsee mukaan kampanjaan; Ensin testaat tuotetta/palvelua itse - levität tietoa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi keskustelemalla heidän kanssaan eli buzzaamalla. Kampanjan aikana lähetät salamaraportteja ja kampanjan päätyttyä lähetät loppuraportin.
Buzzaaminen ei vie paljoa aikaa! Sinä buzzaat ystävillesi kun tapaat heitä. Sinä luet kampanjamateriaalin, näin sinulla on kiinnostavaa kertomista tuotteista. "

- MAIJA

2 kommenttia:

  1. Nam!! En yleensä innostu kasvisruuista, mutta toi vaikuttaa sen verran hyvältä, että pakko varmaan testata! :)

    VastaaPoista
  2. Noi Hälsans Kökin tuotteet on kyllä todella hyviä! Ja toi mureke on ainakin itsellä kovassa käytössä ja eipä kyllä kukaan ole ikinä eroa huomannut kun olen ruokaa tehnyt ja myöhemmin kertonut että ei siinä mitään jauhelihaa ollut :)

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista