lauantai 18. toukokuuta 2013

veet ilta!

Helouu!
Viime viikon puolella, samalla jääkiekkoa seuraten päätettiin parin kaverin kanssa pitää VEET ilta, testailla tuotteita, syödä ja juoda hyvin :-) '

Ilta aloiteltiin värjäämällä Riikan hiukset, sen jälkeen siirryttiin siis katsomaan jääkiekkoa ja testailemaan tuotteita!

Buzzador tietysti mahdollisti tämän mielettömän kivan illan pitämisen! :)

Tuotteet laitettiin esille ja ruvettiin tutkimaan niitä!VEET Suprem 'Essence suihkussa käytettävä ihokarvanpoistovoide

" Ruusun tuoksua ja eteerisiä öljyjä!
Sen vettä hylkivä koostumus on suunniteltu liukenemaan hitaasti ollessaan kosketuksessa veteen - niinpä voitkin nauttia samaan aikaan suihkusta, sekä miellyttävästä ihokarvanpoistosta. Lisäksi jokaisen pakkauksen mukana tulee kuoriva pesusieni, jolla saat ihostasi VIELÄKIN pehmeämmän! "

Pakkaus sisältää;
- 135 ml suihkussa käytettävää karvanpoistovoidetta
- 1 kaksipuolinen pesusieni voiteen levittämiseen ja poistamiseen

Vaikutusaika;
- 3 minuuttia!


Riikka siis lähti suihkuun testaamaan Veet suprem 'essenceä!

Veet ihokarvanpoistovoide
Pehmeä ja houkutteleva iho 3 minuutissa!

" Veet ihokarvanpoistovoide liuottaa pikemmin kuin katkaisee ihokarvat, joten niiden takaisinkasvuun kuluu kauemmin kuin höylätessä ja takaisinkasvava karva on pehmeämpää! Lisäksi hellävarainen koostumus jättää ihon silkkisen sileäksi! "

Pakkauksen sisältö;
- 150 ml putkilo
- 1 "Perfect touch" - lasta

Vaikutusika;
- 3 minuuttia!
Veet ihokarvanpoistovoiteen tuoksu oli erittäin ihana kun oli levittänyt voiteen! Lasta oli erittäin hyvä, ja helppo käyttää ettei sotkenut itseään :>JA ERON HUOMAA! Käsi oli voiteen jälkeen ihanan tuoksuinen, erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuinen!

Veet kosteusvoide karvankasvun hillintään
Pidennä vasta-ajellun, silkinpehmeän ihon tunnetta ja harvenna ihokarvojen poistokertoja!

" Uusi veet-kosteusvoide karvankasvun hillintään vähentää päivittäin käytettynä karvankasvua ja pehmentää karvoja tehden niistä entistä huomaamattomampia! Tuote sisältää ProMinimise-ainetta, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti jopa 24 tunnin ajan, jotta iho on pehmeämpi pidempään! "

Pakkauksen sisältö;
- 250 ml 

Vaikutusaika;
- päivittäin!
Jenna testasi siis karvankasvun hillintään tarkoitettua rasvaa, ja minä itsekkin jälkeenpäin, ja rasva imeytyy todella nopeasti! Tykkäsimme tuotteesta kovasti, ja siitä jäi mieluinen tuoksu :)

Veet kylmävahaliuskat kasvoille
Nopeasti eroon kasvojen karvoituksesta!

" Veetin pienikokoiset vahaliuskat sopivat erinomaisesti kasvojen  ja kehon hankalien ihoalueiden käsittelyyn ja korjailuun. Sinun tarvitsee vain asettaa liuska iholle, irrottaa se yhdellä reippaalla liikkeellä ja pyyhkiä iho jälkihoitopyyhkeellä, joka poistaa iholta vahajäänteet! Liuskat tehoavat jopa 2 millimetrin pituisiin karvoihin, joten sinun ei tarvitse odottaa niiden kasvavan "tarpeeksi pitkiksi" vahattaviksi. Vahaa ja olet valmis!"

Pakkauksen sisältö;
- 20 vahaliuskaa
- 4 jälkihoitopyyhettä

Vaikutusaika;
- Ei odotusaikaa, sillä liuskat ovat käyttövalmiit!


hyi miten kalpeelta näytän tässä :s

Loppuun lyhyt kuvaus Buzzador toiminnasta :>
" Buzzador saa kutsuja kampanjoihin. Jos haluat osallistua kampanjaan, ja pääset siihen mukaan, toimi näin;
Ensin testaat tuotetta/palvelua itse - levität tietoa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi keskustelemalla heidän kanssaan eli buzzaamalla! Kampanjan aikana lähetät salamaraportteja ja kampanjan päättyessä täytät loppuraportin. "

1 kommentti:

  1. Kiva että te ootte koeajanu nää valmiiksi, tietää mitä kantaa ens kerralla kaupasta kotia!

    VastaaPoista