torstai 11. huhtikuuta 2013

toinen kampanja! :>

Tänään sähköpostiin tuli viesti, että olen päässyt mukaan toiseenkin buzzador kampanjaan! Olin tosi ilonen että mut valittiin siihen :> Kahteen kampanjaan samaan aikaan, vau! 

Tällä kertaa kyseessä hälsans kök - kasvistuotteet !

Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamattavalmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon. Hyvää ja terveellistä ruokahalua!
Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g. Esimerkiksi sika-nautajauheliha sisältää verrattaessa proteiinia 17,5 g/ 100 g, raejuusto noin 16 g/ 100 g ja maitoraha noin 10 g/ 100g.

Hälsans Kök Kasvispihvi
Kasvispihvit ovat nopeita valmistaa uunissa, paistinpannulla tai grillillä. Loistava lihaton vaihtoehto sinulle, joka pidät grilliruuasta. Tarjoile esimerkiksi perinteisellä tavalla harmpurilaissämpylän välissä ranskanperunoiden ja tuoreen salaatin kera.
Hälsans Kök Kasvispyörykät
Hälsans Kökin kasvispyörykät ovat helppo ja mukava tapa tuoda vaihtelua päivällispöytään. Sopii myös loistavasti välipalaksi herkullisen dippikastikkeen kera.
Hälsans Kök Kasvismureke
Kasvismureketta voi käyttää jauhelihan korvikkeena esimerkiksi tacoissa, spaghetti bolognesessa tai lasagnessa. Mureke antaa herkullisen ja täyteläisen maun myös keittoihin ja kastikkeisiin. Lisää kasvismureke valmiiksi keitettyyn kastikkeeseen ja anna lämmetä. Mureke sopii loistavasti myös pitsan tai piirakoiden täytteeksi.
Hälsans Kök Falafel
Hälsans Kökin Falafel on herkullinen kikherneistä valmistettu tuoteFalafel on tuotteista ainut, joka soveltuu myös vegaanin ruokavalioon. Falafel sopii loistavasti esimerkiksi pitaleivän väliin jäävuorisalaatin ja jogurttikastikkeen kera, tai vaikkapa osaksi herkullista couscous-salaattia. "

Postissa pitäis joku päiv tulla lahjakortti, jolla pääsen noutamaan kyseisiä tuotteita kaupassa, sitä odotellessa! :)

Tässä vielä linkki kotisivuille!

- MAIJA

2 kommenttia:

  1. Aika mielenkiintoinen tuo buzzador juttu ! Minkä kautta ne valitsi sut ? Ilmoittauduitko jostakin ?

    http://just-a-bad-day-not-a-bad-life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis olen liittynyt ihan niien sivuston kautta, liittyminen ilmaista! Ja sinne vaa annetaan tiedot, täytetään kiinnostuksen kohteet yms. Ja jos on blogi, pääsee helpommin mukaan kampanjoihin! Että ne valitsee ihmiset ihan sen perusteella jos kiinnostuksen kohteet + kampanja natsaa yhteen! :)

      Poista