tiistai 23. huhtikuuta 2013

Maukkaat burgerit!

Pyysimpä muutaman ystävän istumaan luokseni iltaa, tarkoituksena tehdä herkku hampurilaisia! 
Ensimmäisenä hälsans kök tuotteista siis kasvisburgerit testaukseen!


Soijaproteiini 60% (vedellä turvotettu), vehnäproteiini 17% (vedellä turvotettu), sipuli, kananmunan valkuaisjauhe, kasviöljy, suola (1.8%), hiiva, maltodekstriini, hernekuitu, tärkkelys, aromit, sipulijauhe, valkosipulijauhe, mallasuute (ohra), stabilointiaineet (guarkumi, natriumalginaatti), mausteet, rypälesokeri, väri (sokerikulööri), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

Kasvispihvimme ovat nopeita valmistaa uunissa, paistinpannulla tai grillillä. Loistava lihaton vaihtoehto sinulle, joka pidät grilliruuasta. Tarjoile esimerkiksi perinteisellä tavalla hampurilaissämpylän välissä ranskalaistenperunoiden ja tuoreen salaatin kera. " 

Ystävät olivat innoissaan siitä, miltä burgerit tulisivat maistumaan! Eikun valmistamaan :)








Burgerit syötyämme kaikilla oli tyytyväinen ilme kasvoillaan! Jokaisen mielestä burgeri oli maittava ja varsin täyteläinen. Varsinkin, kun joukossamme oli yksi kasvissyöjä, oli hän erittäin mielissään tarjoilusta! :)
Kasvispihvit olivat jokaiselle positiivinen yllätys, ja burgerit katosivat lautasilta erittäin nopeasti!
Lopputulos, täydellinen!

" Buzzador saa kutsuja kampanjoihin. Jos haluat osallistua kampanjaan ja pääset siihen mukaan, toimi näin; Ensin testaat tuotetta/palvelua itse - levität tietoa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi keskustelemalla heidän kanssaan, eli buzzaamalla. Kampanjan aikana lähetät salamaraportteja ja kampanjan päättyessä täytät loppuraportin.

Kuinka paljon aikaa buzzaaminen vaatii?

Ei paljon. Sinä buzzaat ystävillesi, kun tapaat heitä. Sinä luet kampanjamateriaalin, näin sinulla on kiinnostavaa kertomista tuotteista, lähetät salamaraportin jokaisen buzzauksen jälkeen ja kampanjan päättyessä lähetät meille loppuraportin. Kampanjan aikana on yleensä jotakin toimintaa, joka ei kestä kuin muutaman minuutin saada valmiiksi. Kysymyksessä saattaa olla esim. vastata muutamaan ylimääräiseen kysymykseen buzzauksesta. "

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan oloinen blogi! :) Vielä kun perehdyt ulkoasuun ja panostat siihen saat siittä itsesi näköisen! :) Ja vinkkinä, älä kuvaa salamalla, vaan pyri ottamaan kuvat ns. luonnonvalossa! Niistä tulee paaaljon raikkaampia niin! :)

    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Wau toi hamppari näyttää niinn herkulliselta!<3 Itekki rekisteröidyin buzzadorille tän kuun alussa, tää on kyllä hauskaa ja rentoo hommaa!:D

    http://s-u-v-i-n.blogspot.fi/

    VastaaPoista