maanantai 4. helmikuuta 2013

päivitystä! ;o

PÖÖÖÖÖ! 
Pitkästä aikaa innostusta kirjoittaa, ja kertoa kuulumisia!
Oikeestaan siis mitään ihmeempiä ei oo tapahtunu, työssäoppimista, kavereiden kanssa oleskelua, kotona oleilua ja jotain tällästä pientä :) 
Oltiin 26. päivä Helsingissä, tutun ravintolassa syömässä. Oli ihan mielettömän hyvää ruokaa, ja mukava reissu läheisten kanssa.
Nyt viikonloppuna aika kului Hartolassa! Lauantaina olin kaverin kanssa ja käytiin Hartolan ainoassa baarissa kattomassa menoa, selvinpäin :D Muutamaa muutakin kaveria tuli nähtyä pitkästä aikaa :> 
Pari seuraavaa viikonloppua oonkin töissä, ja sitten alkaa hiihtoloma, ja aattelin matkustaa siskon luokse Jyväskylään, ja jos mahdollista olla osan lomasta töissä.
Olihan meillä tosiaan pari viikkoa sitten bileet uudella kämpällämme, ja porukkaa oli mukavasti :--) Riikan kanssa rauhassa laittauduttiin ennenkuin muut tulivat.


Tänään kun pääsin töistä, Riikka ja Eetu oli tullu mua vastaan, kävästiin kaupassa, Seppälässä, kahvilla ja mentiin meille syömään ja oottelemaan 20:00 alkavaa vuonna 85 elokuvaa! Elokuva oli erittäin hyvä ja mielettömän hyvää musiikkia! :) Kahvila, jossa Riikan kanssa käytiin on just avattu Heinolan keskustaan, ja oli kiva paikka!


Huonon kuvasaldon vuoksi tästä postauksesta tulee nyt hiukan tylsä, pahoittelen :C Surkea bloggaaja täällä! 
Huomenna voisin kuvata päivän asua, ja paria muuta juttua niin saan tänne VIHDOINKIN... kattavampaa postausta! 

-MAIJA

5 kommenttia:

  1. Vähän sulla on ihanat hiukset ja tosi kiva tuo banneri! :) Ja toi leivos näyttää niiiin houkuttelevalta... :D

    http://jaljubljutebjat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aaah, mustikkapiirakkaa! Kamala nälkä tuli. :)

    modexbook.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Ihan kivan olonen blogi! :) Kuvia saisi olla vähän enemmän, vaikkakin pahoittelit sitä. Eikä se nyt kumminkaan haittaa jos joskus jää vähän vähäsemmälle se kuvailu, tiedän tunteen :-D

    > http://everysecondisahighlight-eviissh.blogspot.fi/

    VastaaPoista